AdGuard VPN
Chrome
Firefox
Edge
Android
iOS
Windows Stiže uskoro
Mac Stiže uskoro
Do 5 istovremeno povezanih uređaja
3GB besplatno
43 lokacija širom sveta
Nula-vođenja dnevnika
Probajte besplatno
Preuzimanjem programa prihvatate uslove licenčnog ugovora
Probajte besplatno
Preuzimanjem programa prihvatate uslove licenčnog ugovora
Probajte besplatno
Preuzimanjem programa prihvatate uslove licenčnog ugovora
Probajte besplatno
Preuzimanjem programa prihvatate uslove licenčnog ugovora
Saznajte više
Probajte besplatno
Preuzimanjem programa prihvatate uslove licenčnog ugovora
Saznajte više
Probajte besplatno
Preuzimanjem programa prihvatate uslove licenčnog ugovora
Probajte besplatno
Preuzimanjem programa prihvatate uslove licenčnog ugovora
Najbolji VPN od AdGuard-a
Vaše sveobuhvatno rešenje za siguran internet bez ograničenja. To morate imati ako želite beskompromisnu zaštitu vaše privatnosti na mreži.
Napredni algoritam šifrovanja
Vaša istorija pretraživanja ne treba da se tiče nikoga.. Najbezbedniji i siguran algoritam šifrovanja čini da vaš saobraćaj u svakom trenutku ostane privatan.
Najbrža tehnologija ažuriranja
AdGuard VPN tim je strastven u polju bezbednosti i zna ga iznutra. Ako postoji nova tehnologija šifrovanja, mi već znamo za nju i primenili smo je.
Nema dnevnika
Radimo u skladu sa zakonodavstvom EU, što je sinonim stroge politike bez evidentiranja. Što znači da ne prikupljamo vaše podatke.
Poverljiv projektant
Tokom ovih godina stekli smo poverenje desetina miliona ljudi, što se ogleda u odličnim Trustpilot ocenama različitih AdGuard proizvoda za sve popularne platforme.
24/7 podrška
Naš prijateljski tim podrške je spreman da odgovori na sva pitanja 24/7. Samo nam pošaljite poruku a mi ćemo vam se javiti što je pre moguće.
43 lokacija širom sveta
Od Amerike do Australije, od Evrope do Azije. % 43 lokacija, sa planovima da uskoro dodate još. Sve kako bi se zagarantovalo najbolje vreme odziva i povećala vaša pogodnost.
New York Chicago Toronto Dallas Seattle London Paris Amsterdam Frankfurt Los Angeles Silicon Valley Sydney Tokyo Singapore Atlanta Seoul Miami Madrid Istanbul Milan Kiev São Paulo Bangalore Hong Kong Luxembourg New Jersey Warsaw Tel Aviv Johannesburg Oslo Copenhagen Prague Dublin Berlin Brussels Vienna Zurich Bucharest Cairo Dubai Hanoi Taipei Manila
Total app rating 4.9/5
Reviews 19 Excellent

安い!速い!強い!
ただそれだけです。

Melhor vpn seguro e rápido com tecnologia de alta segurança e velocidade comprometimento garantido na segurança

Просто. Стабильно. Комфортно. Минималистично. Как только узнал о VPN от Adguard - сразу скачал, а спустя время удалил свое предыдущее решение. Всем доволен, жду заявленную прогу для macOS.
ps: подружите расширение с Safari, пожалуйста

Just bought it on Black Friday sale, loving it. Not the fastest but good speeds. Will improve later on & expecting a great windows & mac app. Currently using extensions for firefox & edge.

No me funciona el panel está bugeado no me deja hacer nada menos mal que no e pagado la suscripción.

Быстрый классный впн. Стоит своих денег.

Классный, но скорость могла бы быть чуть и побольше

Nice dns choices and blacklist and whitelist connection modes.

Better than all vpns so far especially because of whitelist mode, something that others are promising (windscribe) or allowing for only one domain without paying (browsec).

But bad is1

试用免费版的时候韩国线路延迟一般在40ms左右,然后体验还不错就直接买了一年,但是用了不到一周各种线路的延迟就在200左右了,切换线路都不行,严重影响用户体验,晚上的时候延迟高,还不如旋风vpn免费版的好用,并缺找不到退款渠道,非常失望!!!

Write a review

Od svetskog lidera u ovoj industriji
Preko 30 milioni ljudi su izabrali AdGuard i ostali su sa nama. Prikupili smo a 9,5/10 ocene kompanije od preko 6.000 recenzija za proizvode za radnu površinu ali i mobilne platforme.
Često postavljana pitanja
Šta je AdGuard?
AdGuard VPN je virtuelna privatna mreža (VPN) , koja je siguran tunel između dva ili više uređaja.
Povezivanjem na VPN dobijate šifrovanu vezu sa Internetom. To vam omogućava da ostanete privatni, zaštitite se i pristupite sadržaju na mreži kojem želite
bez obzira gde se nalazite.
Ako vas zanima više detalja o tome šta je VPN i kako funkcioniše, pogledajte ovaj članak.
Kako se instalira AdGuard VPN?
AdGuard VPN je trenutno dostupan kao proširenje za Chrome, Firefox, Edge i kao aplikacija za Android/iOS. Detaljna uputstva za instalaciju možete pronaći ovde.
Koje su razlike između plaćene i bbesplatne verzije AdGuard VPN-a?
Paid version has several advantages compared to the free one:
AdGuard VPN can be used on up to five devices concurrently, compared to only one in the free version
Paid version unlocks more locations
Unlimited speed, compared to 20 Mbit/s cap in the free version
Unlimited data, compared to 3GB per month cap in the free version
Zašto se Beta nalazi u imenu AdGuard VPN-a?
AdGuard VPN is currently under active development, and 'Beta' tag indicates just that. We're constantly rolling out updates to make it better, and to be as effective as possible, we need user feedback. Feel free to contact us with bug reports and feature requests at support@adguard.com.
Zašto je AdGuard VPN bolji od svojih konkurenata?
Istorijski, AdGuard stavlja privatnost i sigurnost korisnika na prvo mesto, i tako radimo stvarajući deset godina reputacije. Ovo radimo i u AdGuard VPN-u. Koristimo naš brzi i bezbedan protocol dajući vam jedinstvene mogućnosti okrenute ka privatnosti.
Da li prikupljate moje podatke?
AdGuard je kompanija usmerena na privatnost koja ne deli niti prodaje bilo koje vaše lične podatke. Ponosni smo što možemo reći da se borimo za privatnost korisnika i snažno se zalažemo za ovaj princip i da budemo što transparentniji.
Ne čuvamo evidencije aktivnosti ili evidencije veza naših korisnika. AdGuard VPN prikuplja minimalne podatke o korišćenju naših usluga u cilju identifikovanja i rešavanja tehničkih problema, ali te informacije ne mogu da se koriste za povezivanje sa bilo kojom određenom aktivnošću ili ponašanjem. Za više informacija o tome koje podatke i kako tačno obrađujemo, pogledajte našu Politiku privatnosti.
Na koji server je najbolje da se povežem?
Da biste izabrali najbolji server za povezivanje, morate da odlučite za šta ćete koristiti VPN, a zatim izaberite server u skladu s tim. U nastavku pogledajte uobičajene upotrebe:
Za anonimnost:
Ako se anonimno povezujete, povežite se sa državom i gradom koji su najbliži vašoj lokaciji.
Da biste promenili lokaciju:
Ako se povezujete kako biste sakrili svoju stvarnu lokaciju, odaberite lokaciju na kojoj želite da vas identifikuju.
Za najveću brzinu:
Na našem ekranu lokacija u AdGuard VPN aplikaciji ili proširenju, odaberite najbržu opciju pre nego što kliknete na „Poveži“ da biste omogućili VPN.
Zašto mi je potreban VPN?
VPN je višenamenski digitalni alat za preživljavanje. Svoj VPN možete koristiti za:
Sakrijte svoju stvarnu IP adresu, koja otkriva mnogo o vama - poput stvarne geografske lokacije, komentara na forumima, preuzimanja torenata i još mnogo toga, i surfujte Internetom uz dodatnu privatnost.
Zaštitite se od njuškala i hakera na javnom Vi-Fi-ju od pristupa datotekama, porukama ili drugim privatnim informacijama.
Deblokirajte i pristupite svojim omiljenim veb lokacijama i platformama društvenih medija.
Strimujte i preuzmite bilo šta sigurno, anonimno i bez ograničenja.
Ostvarite popuste kada kupujete putem Interneta (lokalne cene i posebne ponude su ponekad povoljnije).
Kako da kupim AdGuard VPN?
Nastavite to stranice za plaćanja i izaberite pretplatu koja vam najviše odgovara. Možete se pretplatiti na nesečnom ili godišnjem nivou.
Kako da kupim pretplatu za AdGuard VPN za više od godinu dana?
Samo koristite isti nalog da kupite još jednu pretplatu i još jedan mesec ili godina će jednostavno biti dodata na trenutnu pretplatu.
Koliko uređaja mogu istovremeno da povežem na AdGuard VPN?
You're probably reading this because you've encountered the warning "Maximum number of connections reached".
Paid AdGuard VPN subscription covers up to 5 simultaneous device connections, while free version covers only %count%.
If you've reached the limit and still need to connect more than 5 devices, you can choose between two options:
Purchase an additional AdGuard VPN subscription using a different email address.
Disconnect one of your devices from AdGuard VPN. To do so, press the "Disconnect" button on the corresponding device.
Kako radi garancija povraćaja novca od 30 dana?
Našim kupcima dajemo mogućnost da vrate 100% sredstava koja su potrošili na godišnje pretplate na AdGuard kupljene od https://adguard-vpn.com/ (za pretplate kupljene negde drugde potražite politiku povrata novca određeni prodavac). Za godišnje pretplate imamo 30-dnevnu garanciju vraćanja novca. Svi zahtevi za povraćaj sredstava za godišnje pretplate izvršeni u roku od 30 dana od datuma kupovine su zadovoljeni bez obzira na razlog.
Predmetna pretplata se blokira onog trenutka kada se izda refundacija. Nakon 30 dana, svi zahtevi se razmatraju pojedinačno, a odluku da li će se izvršiti povraćaj sredstava prepušta AdGuard Softvare Ltd. Ne dodeljujemo delimični povraćaj sredstava za nadogradnje i obnavljanje pretplate. O svakom slučaju delimičnog zahteva za povraćaj novca posebno se raspravlja između Kupca i Podrške i ispunjava se samo uz obostrani dogovor. Da biste dobili povraćaj sredstava za godišnju pretplatu kupljenu na zvaničnoj veb lokaciji https://adguard-vpn.com/, potrebno je da kontaktirate tim za podršku: support@adguard-vpn.com. Vreme obrade zavisiće od izabranog načina plaćanja i obično traje do 5-10 radnih dana.
My subscription is about to expire, how can I renew it?
We have subscriptions that are automatically billed monthly or annually (depending on the selected subscription type), but if you've canceled the automatic license renewal and now want to renew it manually, this can be done via your AdGuard account.
Note: Discounts applied to the original purchases don't apply to the renewals (except for the early-bird price: it stays the same if auto-renewal is not cancelled).
AdGuard VPN
Chrome
Firefox
Edge
Android
iOS
Windows Stiže uskoro
Mac Stiže uskoro
Do 5 istovremeno povezanih uređaja
3GB besplatno
43 lokacija širom sveta
Nula-vođenja dnevnika
Probajte besplatno
Preuzimanjem programa prihvatate uslove licenčnog ugovora
Probajte besplatno
Preuzimanjem programa prihvatate uslove licenčnog ugovora
Probajte besplatno
Preuzimanjem programa prihvatate uslove licenčnog ugovora
Probajte besplatno
Preuzimanjem programa prihvatate uslove licenčnog ugovora
Saznajte više
Probajte besplatno
Preuzimanjem programa prihvatate uslove licenčnog ugovora
Saznajte više
Probajte besplatno
Preuzimanjem programa prihvatate uslove licenčnog ugovora
Probajte besplatno
Preuzimanjem programa prihvatate uslove licenčnog ugovora