meni
SR

AdGuard VPN
za iOS

Isprobajte AdGuard VPN da biste iskusili Web kao nikada pre. Nenadmašna anonimnost, najveća brzina i potpuna bezbednost — samo jedan dodir od vas.
App Store
Preuzimanjem programa prihvatate uslove licenčnog ugovora

Pretvara vas u nevidljivog

Kada koristite VPN, ne hodate utabanom stazom. Ne znamo ni mi. Iz tog razloga, kreirali smo sopstveni AdGuard VPN protokol, bržu i nevidljiviju alternativu svojim vršnjacima.

Podstiče kreativnost

Želite li da uklonite reklame, blokirate sadržaj za odrasle ili da zaštitite uređaj od praćenja? AdGuard VPN vam omogućava da odaberete pouzdani DNS server koji će udovoljiti vašim potrebama.

Čuva carstva ljudi

Wi-Fi dolazi. Imate li VPN zid na mestu? Ne brinite – AdGuard VPN se automatski uključuje kada se povežete sa Wi-Fi mrežom. Nijedan mrežni šmeker nikada neće napasti vaš telefon!

Omogućava vam da slobodno strimujete

AdGuard VPN vas drži u toku gde god da krenete. Najnoviji filmovi, TV emisije, najbolje ocenjene video igre i sportovi — ne propustite ništa!

Prilagođava se vašim zahtevima

Šta ako želite da koristite VPN samo za određene Veb lokacije? AdGuard VPN ima fleksibilne liste izuzetaka koje vam daju potpunu kontrolu nad vašim iskustvom na Vebu.

Omogućava ti da se stopiš u senkama

Ponekad jednostavno moraš da se predaš "tamnoj strani" Meseca! Prebacite se na tamnu temu i uživajte u svom Web iskustvu sa stilom.

AdGuard VPN product video
4.7/5 ocena aplikacije
Više od 9000 recenzija aplikacije!
Volimo naše korisnike i oni nam uzvraćaju.

Евгения Все супер👍👍👍

Слава Супер👍👍👍👍

Konstantin Katushev Very good service. Stable and reliable.

Victor Nmenme I love it here thanks

65 lokacija

Imamo na desetine VPN servera koji se nalaze širom sveta. Stalno dodajemo nove servere koji pomažu našim korisnicima iz celog sveta da uživaju u brzoj VPN vezi.

Nula-vođenja dnevnika

Poštujemo vašu privatnost i dokazujemo je našom politikom nultog evidentiranja. Ako ne znamo šta radite na mreži, onda niko ne zna.

3 GB besplatno

3 GB od besplatnog saobraćaja svakog meseca. Želite više? Nabavite neograničenu verziju i surfujte vebom bez granica!

Poverljiv projektant

Imamo desetine miliona korisnika širom sveta i 14 godina u zaštiti njihovih podataka i blokiranju oglasa. Pridruћite nam se!

Često postavljana pitanja

AdGuard VPN je virtuelna privatna mreža (VPN) koja je bezbedan tunel između dva ili više uređaja.
povezivanje sa VPN-om pruža šifrovanu vezu sa Internetom. Omogućava vam da ostanete privatni, ostanete bezbedni i pristupite sadržaju na mreži koji želite – bez obzira na to gde se se naći.
Nastavite na stranicu plaćanja i odaberite plan koji vam najviše odgovara. Imamo opcije pretplate na 1 mesec, 1 godinu ili 2 godine.
VPN je višenamenski alat za digitalno preživljavanje. Svoj VPN možete koristiti za:
Sakrijte svoju pravu IP adresu, koja otkriva mnogo toga o vama (kao što su vaša prava geolokacija, komentari na forumima i još mnogo toga) i surfujte vebom uz dodatu privatnost
Zaštitite se od njuškala i hakera na javnim Wi-Fi mrežama od pristupa vašim fajlovima (kao što su poruke i druge privatne informacije)
Strimujte i preuzmite sve bezbedno, anonimno, i bez ograničenja
Dobijate popuste kada kupujete online (lokalne cene i specijalne ponude su ponekad povoljnije)
Plaćena verzija nudi nekoliko prednosti u odnosu na besplatnu:
AdGuard VPN se može koristiti na 10 uređaja istovremeno, u poređenju sa samo 2 u besplatnoj verziji
Dostupno je još lokacija servera
Nema ograničenja brzine, u poređenju sa 20 Mbps u besplatnoj verziji
Neograničen VPN saobraćaj, u odnosu na 3 GB mesečno u besplatnoj verziji
Istorijski gledano, privatnost i bezbednost korisnika su glavni prioritet AdGuarda. To je u velikoj 14 godina besprekorne reputacije. To se inherentno odražava na AdGuard VPN: koristimo sopstveni brzi i bezbedni protokol i pružamo vam jedinstvene funkcije fokusirane na privatnost.
Imamo pretplate koje se automatski naplaćuju jednom mesečno, godišnje ili svake dve godine, u zavisnosti od vašeg izbora. Ako ste odbili da automatski obnavljate pretplatu, možete je ručno obnoviti putem AdGuard naloga.
Napomena: Popusti koji se primenjuju na početne kupovine ne odnose se na njihovo obnavljanje.
AdGuard VPN je trenutno dostupan kao proširenje za Chrome, Firefox, Edge i kao aplikacija za Android/iOS/Windows/Mac. Detaljna uputstva za instalaciju možete pronaći ovde.
Da! Uz pomoć DNS servera. U AdGuard VPN postavkama možete da se povežete sa DNS serverom koji najviše odgovara vašim potrebama. Preporučujemo korišćenje AdGuard DNS-a: blokira reklame i tragače i štiti vas od zlonamernog softvera.
Iako AdGuard VPN može da vas zaštiti od reklama i tragača, ne može da garantuje isti nivo filtriranja kao potpuni blokator reklama. AdGuard blokator reklama uklanja reklame sa Veb lokacija i aplikacija, blokira sisteme za analitiku i upozorava vas ako pposetite opasni veb sajt. Uz to, može se koristiti zajedno sa AdGuard VPN, što je važno za mobilne uređaje.
Samo koristite isti nalog da biste kupili drugu pretplatu: još mesec, godina ili dve godine biće dodato vašem trenutnom terminu pretplate.
Lokacije servera se razlikuju u zavisnosti od razloga korišćenja VPN-a. Pogledajte naše predloge u nastavku.
Za anonimnost:
Ako vam je potreban VPN isključivo radi anonimnosti, povežite se sa zemljom i gradom koji vam je najbliži.
Za promenu lokacije:
Da biste sakrili stvarnu lokaciju, odaberite bilo koju drugu lokaciju koju želite.
Za bržu vezu:
Idite na ekran "Lokacije" u AdGuard VPN aplikaciji ili ekstenzici i izaberite opciju Najbrže pre nego što kliknete na dugme "Poveži se" da biste omogućili VPN.
Našim kupcima dajemo mogućnost da vrate 100% sredstava koja su potrošili na godišnje pretplate na AdGuard kupljene od https://adguard-vpn.com/ (za pretplate kupljene negde drugde potražite politiku povrata novca određeni prodavac). Za godišnje pretplate imamo 30-dnevnu garanciju vraćanja novca. Svi zahtevi za povraćaj sredstava za godišnje pretplate izvršeni u roku od 30 dana od datuma kupovine su zadovoljeni bez obzira na razlog.
Predmetna pretplata se blokira onog trenutka kada se izda refundacija. Nakon 30 dana, svi zahtevi se razmatraju pojedinačno, a odluku da li će se izvršiti povraćaj sredstava prepušta AdGuard Softvare Ltd. Ne dodeljujemo delimični povraćaj sredstava za nadogradnje i obnavljanje pretplate. O svakom slučaju delimičnog zahteva za povraćaj novca posebno se raspravlja između Kupca i Podrške i ispunjava se samo uz obostrani dogovor. Da biste dobili povraćaj sredstava za godišnju pretplatu kupljenu na zvaničnoj veb lokaciji https://adguard-vpn.com/, potrebno je da kontaktirate tim za podršku: support@adguard-vpn.com. Vreme obrade zavisiće od izabranog načina plaćanja i obično traje do 5-10 radnih dana.
AdGuard je kompanija fokusirana na privatnost koja niti deli niti prodaje vaše lične podatke. Ponosni smo što možemo da kažemo da se borimo za privatnost korisnika. Snažno smo posvećeni tom principu i težimo da budemo što transparentniji.
Ne skladištimo evidencije aktivnosti ili veza naših korisnika. AdGuard VPN prikuplja minimalne informacije o korišćenju naših usluga za identifikovanje i rešavanje tehničkih problema. Ove informacije se ne mogu koristiti za povezivanje sa određenom aktivnošću ili ponašanjem. Za više informacija o tome koje podatke prikupljamo i kako ih tačno obrađujemo pogledajte naše Politika privatnosti.
Verovatno ovo čitate jer ste naišli na upozorenje "Dostignut maksimalni broj veza".
Plaćena AdGuard VPN pretplata pokriva do 10 veze uređaja, dok besplatna verzija pokriva samo 2.
Ako ste dostigli ograničenje i još uvek treba da povežete više od 10 uređaja, možete da birate između dve opcije:
Kupite dodatnu AdGuard VPN pretplatu koristeći drugu e-adresu.
Prekinite vezu sa jednim od uređaja sa AdGuard VPN-om. Da biste to uradili, pritisnite dugme Prekini vezu na odgovarajućem uređaju.
Da, možete. Postoje dva režima rada u AdGuard VPN-u. U opštem režimu, VPN radi svuda osim na Veb lokacijama koje se dodaju isključenjima. I obrnuto, u selektivnom režimu, VPN ne radi nigde osim na sajtovima koji se dodaju isključenjima.
Veb lokacije možete ručno dodati u isključenja ili odabrati neke od lista popularnih usluga. Liste su podeljene u osam kategorija: društvene mreže, messengeri, video i muzički striming servisi, Igre, Kupovina, Pretraživači i Alatke za komunikaciju na poslu.
AdGuard VPN koristi AES-256, najsigurniji i najhitniji algoritam šifrovanja do sada. To je blokčein šifra sa simetričnim ključem, što znači da je potreban samo jedan tajni ključ za šifrovanje i dešifrovanje podataka i deljenje podataka u blokove pre šifrovanja. AES-256 ima ključnu dužinu od 256 bitova i praktično je neraskidiv brutalnom silom zasnovanom na trenutnoj računarskoj snazi. Saznajte više o AES-256 šifrovanju

Pretražujte kao nindža

AdGuard VPN
za Windows

Koristite bilo koji preglednik ili aplikaciju i nikada više ne brinite o svojoj anonimnosti. Ceo svet vam je na dohvat ruke sa AdGuard VPN-om.
Saznajte više
Preuzmi
Preuzimanjem programa prihvatate uslove licenčnog ugovora

AdGuard VPN
za Mac

U samo dva klika izaberite grad sa bilo kog mesta u svetu — imamo 65+ lokacija — a vaši podaci su nevidljivi za radoznale oči korporacija i vlada.
Saznajte više
Preuzmi
Preuzimanjem programa prihvatate uslove licenčnog ugovora

AdGuard VPN
za iOS

Pojačajte zaštitu na mreži tako što ćete je poneti sa stobom gde god da idete. Koristite AdGuard VPN za uživanje u omiljenim filmovima i serijama!
Saznajte više
App Store
Preuzimanjem programa prihvatate uslove licenčnog ugovora

AdGuard VPN
za Android

Ostanite anonimni gde god da idete sa AdGuard VPN- om! Desetine lokacija, brza i pouzdana veza – sve u džepu.
Saznajte više
Google Play
Preuzimanjem programa prihvatate uslove licenčnog ugovora
Preuzmi
Preuzimanjem programa prihvatate uslove licenčnog ugovora

AdGuard VPN
za Chrome

Sakrijte svoju pravu lokaciju i izađite sa drugog mesta na svetu – pristupite bilo kom sadržaju bez ograničenja brzine i očuvajte svoju web anonimnost.
Saznajte više
Instaliraj
Preuzimanjem programa prihvatate uslove licenčnog ugovora

AdGuard VPN
za Edge

Dođite do druge lokacije jednim klikom, sakrijte svoj IP i učinite svoje surfanje webom sigurnim i anonimnim.
Saznajte više
Instaliraj
Preuzimanjem programa prihvatate uslove licenčnog ugovora

AdGuard VPN
za Firefox

Zaštitite svoju privatnost, sakrijte svoju pravu lokaciju i odlučite gde vam je potreban VPN, a gde ne!
Saznajte više
Instaliraj
Preuzimanjem programa prihvatate uslove licenčnog ugovora

AdGuard VPN
za Operu

Budite nindža u svom Opera pregledniku: brzo se preselite u bilo koji deo sveta i ostanite neprimećeni.
Saznajte više
Instaliraj
Preuzimanjem programa prihvatate uslove licenčnog ugovora
AdGuard VPN
preuzimanje je počelo
Kliknite na dugme označeno strelicom da biste pokrenuli instalaciju.
Skenirajte da instalirate AdGuard VPN na svoj mobilni uređaj