meni
SR

O nama

AdGuard VPN je očekivani nastavak principa koje smo integrisali u AdGuard. Počeli smo sa blokiranjem reklama 15 godina i brzo smo postali eksperti za privatnost na mreži. Već nekoliko godina razmišljamo o razvoju sopstvenog VPN-a. Da li pitate: "Zašto stvarati još jedan VPN kada ima toliko ponuda napolju?" U pravu ste, naš VPN nije jedan od mnogih. Nudimo vam VPN koji garantuje bezkompromisnu zaštitu privatnosti i bezbednost saobraćaja. Pravilo broj jedan u našoj kompaniji je sledeće: nikada nećemo zloupotrebiti ili prodati korisničke podatke.

Ko smo mi?

Adguard Software Limited je preduzeće osnovano 01. jun 2009., i registrovano u Klimentosu 41-43, Klimentos Tower, 1061, Nikozija, Kipar. Razvija AdGuard blokator reklama, AdGuard VPN i AdGuard DNS – proizvode koji korisnicima štite privatnost i bezbednost.
Mi smo programeri, QA inženjeri, kreatori sadržaja, dizajneri, menadžeri, tim za podršku i vlasnik proizvoda – sa tri osnivača na čelu celog biznisa.
Još nešto: imamo više od decenije iskustva u bezbednosti na Internetu i privatnosti podataka.

Naše vrednosti

Formulisali smo principe koji postavljaju pravac i pravac našeg rada.

Zajednica

Naša istorija je počela 2009. godine kada smo došli na ideju da napravimo blokator oglasa. Brzo smo se razvili — velikim delom zahvaljujući podršci naših korisnika i beta testera. Tokom 15 godina, AdGuard zajednica se proširila, a trenutno postoji 410 mil. korisnika koji nam veruju svojom privatnošću.

Privatnost i bezbednost

Privatnost i bezbednost su uvek u pitanju – kako za blokiranje oglasa, tako i za VPN. Naša misija je da učinimo internet bezbednijim prostorom. Koristeći AdGuard VPN, možete biti sigurni da vam je saobraćaj šifrovan i da nikada ne dođete u pogrešne ruke.

Transparentnost

To je naš osnovni temelj za izgradnju poverenja sa našim korisnicima. Negujemo transparentnu korporativnu kulturu gde se informacije dele otvoreno. Stojimo iza svojih reči — transparentnost je ugravirana u politiku naše kompanije, izbore koje donosimo i odluke koje donosimo. Na primer, mnogi naši proizvodi su otvorenog koda.

Napredak tehnologije

Ponosni smo što smo razvili sopstveni VPN protokol šifrovanja. Koristimo napredna i jedinstveno razvijena rešenja, zahvaljujući kojima se zaštita podataka o ličnosti i brzina povezivanja održava na visokokvalitetnom nivou. I pedantno nadograđujemo našu bazu superbrzih servera.

Učinite Web bezbednijim prostorom

70 lokacija širom sveta
Ultrabrzi serveri
Napredno šifrovanje
Poverljiv projektant
Nema vođenja dnevnika
30-dnevna garancija za povratak novca

Kontakti

AdGuard VPN
preuzimanje je počelo
Kliknite na dugme označeno strelicom da biste pokrenuli instalaciju.
Skenirajte da instalirate AdGuard VPN na svoj mobilni uređaj