meni
SR

Try our other products free

Give a boost to your privacy protection: block ads, trackers, and malicious websites, or control requests on each of your devices with AdGuard products.

AdGuard blokator reklama

Blokira reklame, tragače, krađu identiteta i druge smetnje na internetu

AdGuard za Windows

AdGuard je jedinstven program koji ima sve neophodne alatke za najbolje iskustvo na vebu. Kombinuje najnapredniji blokator reklama na svetu, podprogram za potpunu zaštitu privatnosti ai roditeljsku kontrolu. Sve to radi u svim preglednicima i aplikacijama.

Saznajte više
Preuzimanjem programa prihvatate uslove licenčnog ugovora

AdGuard za Mac

AdGuard za Mac je jedinstveni blokator reklama dizajniran sa macOS-om na umu. Pored toga što vas štiti od dosadnih oglasa u pregledačima i aplikacijama, štiti vas od praćenja, phishinga i prevare.

Saznajte više
Preuzimanjem programa prihvatate uslove licenčnog ugovora

AdGuard za iOS

Najnapredniji blokator reklama za Safari: tera vas da zaboravite na iskačuće oglase, ubrzava učitavanje stranica i štiti vaše lične podatke. Ručna alatka za blokiranje elemenata i veoma prilagodljive postavke vam pomažu da filtriranje prilagodite svojim potrebama.

Saznajte više
Preuzimanjem programa prihvatate uslove licenčnog ugovora

AdGuard za Android

AdGuard za Android je idealno rešenje za Android mobilne uređaje. za razliku od drugih blokatora reklama, AdGuard ne zahteva root pristup i donosi širok spektar mogućnosti: filtriranje u aplikacijama, upravljanje aplikacijama i još mnogo toga.

Saznajte više
Preuzimanjem programa prihvatate uslove licenčnog ugovora

AdGuard proširenje za preglednike

AdGuard is the fastest and most lightweight ad blocking extension that effectively blocks all types of ads on all web pages! Choose AdGuard for the browser you use and get ad-free, fast, and safe browsing.

Saznajte više

AdGuard DNS

DNS usluga zasnovana na oblaku koja blokira reklame i štiti privatnost

Your privacy protection center

Kontrolišite sav veb saobraćaj na uređajima, blokirajte reklame, praćenja i zlonamerne domene. Učinite Internet bezbednim za sve kod kuće ili na poslu.

Preuzimanje AdGuard
Da biste instalirali AdGuard, kliknite na datoteku označenu strelicom
Skeniranje da biste instalirali AdGuard Ad Blocker na mobilni uređaj