meni
SR

Isprobajte naše ostale proizvode besplatno

Dajte podsticaj zaštiti privatnosti: blokirajte oglase, tragače i zlonamerne Veb lokacije ili kontrolišite zahteve na svakom od uređaja pomoću AdGuard proizvoda.

AdGuard blokator reklama

Blokira reklame, tragače, krađu identiteta i druge smetnje na internetu

AdGuard za Windows

AdGuard je jedinstven program koji ima sve neophodne alatke za najbolje iskustvo na vebu. Kombinuje najnapredniji blokator reklama na svetu, podprogram za potpunu zaštitu privatnosti ai roditeljsku kontrolu. Sve to radi u svim preglednicima i aplikacijama.

Saznajte više
Preuzimanjem programa prihvatate uslove licenčnog ugovora

AdGuard za Mac

AdGuard za Mac je jedinstveni blokator reklama dizajniran sa macOS-om na umu. Pored toga što vas štiti od dosadnih oglasa u pregledačima i aplikacijama, štiti vas od praćenja, phishinga i prevare.

Saznajte više
Preuzimanjem programa prihvatate uslove licenčnog ugovora

AdGuard za iOS

Najnapredniji blokator reklama za Safari: tera vas da zaboravite na iskačuće oglase, ubrzava učitavanje stranica i štiti vaše lične podatke. Ručna alatka za blokiranje elemenata i veoma prilagodljive postavke vam pomažu da filtriranje prilagodite svojim potrebama.

Saznajte više
Preuzimanjem programa prihvatate uslove licenčnog ugovora

AdGuard za Android

AdGuard za Android je idealno rešenje za Android mobilne uređaje. za razliku od drugih blokatora reklama, AdGuard ne zahteva root pristup i donosi širok spektar mogućnosti: filtriranje u aplikacijama, upravljanje aplikacijama i još mnogo toga.

Saznajte više
Preuzimanjem programa prihvatate uslove licenčnog ugovora

AdGuard proširenje za preglednike

AdGuard je najbrže i nnajmoćnije proširenje za blokiranje reklama koje efikasno blokira sve tipove reklama na svim web stranicama! Odaberite AdGuard za preglednik koji koristite i nabavite besplatno, brzo i bezbedno pregledanje.

Saznajte više

AdGuard DNS

DNS usluga zasnovana na oblaku koja blokira reklame i štiti privatnost

Vaš centar za zaštitu privatnosti

Kontrolišite sav veb saobraćaj na uređajima, blokirajte reklame, praćenja i zlonamerne domene. Učinite Internet bezbednim za sve kod kuće ili na poslu.

Preuzimanje AdGuard
Da biste instalirali AdGuard, kliknite na datoteku označenu strelicom
Skeniranje da biste instalirali AdGuard Ad Blocker na mobilni uređaj